Resultaten voor afluisteren

 
afluisteren
 
afluisteren Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Volg ons op Twitter. Like ons op Facebook. Voeg ons toe op G. Volg ons op LinkedIn. Nederlands-Engels vertaling voor afluisteren. Resultaten 1-34 van 55. afluisteren luisterde afafgeluisterd ww. to monitor monitoredmonitored ww. afluisteren luisterde afafgeluisterd ww. ook aanboren tikken aftappen. to tap tappedtapped ww. Hoe kunt u mijnheer de minister er zeker van zijn dat uw telefoon niet wordt afgeluisterd? How can you be so sure Minister that your telephone calls are not being tapped? In Griekenland zijn telefoongesprekken van Griekse burgers afgeluisterd door Italiaanse diensten zonder dat de Griekse autoriteiten daarvan op de hoogte waren.
Afluisteren / beluisteren een antwoordapparaat.
Afluisteren betekent in de eerste plaats heimelijk beluisteren. Dat is de enige betekenis die in de woordenboeken bij dat werkwoord is opgenomen. Afluisteren in een antwoordapparaat afluisteren is gevormd naar analogie van werkwoorden als afbreien afkijken enzovoort. Af heeft in deze werkwoorden de betekenis tot het einde toe bijvoorbeeld in een trui afbreien een film afkijken. Een antwoordapparaat afluisteren betekent dan ook de boodschappen op het antwoordapparaat tot het einde toe beluisteren. In deze betekenis is afluisteren vrijwel alleen in Nederland bekend. Het behoort daar tot de standaardtaal. 1 Toen ik mijn antwoordapparaat afluisterde kreeg ik het blijde nieuws te horen. Standaardtaal in het hele taalgebied is iets beluisteren luisteren naar iets.
Afluisteren registreren en opnemen van telefoongesprekken ACLVB.
Te koud of te warm op het werk? Geluidshinder op het werk. Verlichting op de werkplaats. Pesten op het werk. Home Veiligheid en gezondheid Privacy op het werk Afluisteren registreren en opnemen van telefoongesprekken. Afluisteren registreren en opnemen van telefoongesprekken. Wet van 30 juni 1994 art. Afluisteren heeft tot doel het kennis nemen van de inhoud van gesprekken. Registreren strekt ertoe vast te stellen met wie hoe lang en hoeveel gesprekken een werknemer heeft gevoerd. Op Europees niveau houdt de bescherming elke vorm en manier van communicatie in.
MOTHERBOARD.VICE.com.
Door Jan van Tienen. 21 June 2013 // 1256 PM CET. Een van de opmerkelijkste kanten van het nieuws over het Prism-project van de NSA vond ik dat NRC Handelsblad opschreef dat het hele programma twintig miljoen dollar per jaar kostte om te onderhouden. Dat leek me een absurd klein bedrag voor de hoeveelheid mensen data en telefoonverkeer dat daarmee in de gaten kon worden gehouden.
Trump bedoelde niet afluisteren toen hij afluisteren twitterde.
Trump bedoelde niet afluisteren toen hij afluisteren twitterde Auteur Michaël Torfs. di 14/03/2017 0721 Michaël Torfs Trumps beschuldiging dat Obama hem zou hebben afgeluisterd tijdens de verkiezingsstrijd voor het presidentschap vorig jaar is serieus bijgesteld door woordvoerder Sean Spicer op een persbriefing. Spicer zegt dat Trump het woord telefoontaps niet letterlijk bedoelde en het in bredere zin had over toezicht zonder dat dan evenwel specifiek te maken. De Amerikaanse president Donald Trump veroorzaakte onlangs ophef door te stellen dat Barack Obama hem liet afluisteren in de Trump Tower. Hoe laag kun je vallen twitterde Trump onder meer zie onder.
Claude Moraes over afluisteren op grote schaal evenwicht nodig tussen privacy en opsporing.
Laatste nieuws huidige pagina. Claude Moraes over afluisteren op grote schaal evenwicht nodig tussen privacy en opsporing. overig Nieuwsitem Burgerrechten 16-10-2015 1509. Afluisteren op grote schaal staat in de schijnwerpers sinds Edward Snowden het in 2013 onder de aandacht van journalisten bracht. Deze week nam de commissie Burgerlijke vrijheden een resolutie aan waarin wordt gesteld dat er te weinig is gedaan om de privacy van burgers te beschermen. Wij verzamelden vragen op de EP-Facebookpagina en stelden deze aan Claude Moraes voorzitter van de commissie Burgerlijke vrijheden en belast met dit onderwerp.
afluisteren van gsm JuridischForum.be.
al beginnen met gsm op te zeggen nieuw nummer aanvragen enz? andere optie haar vragen daar mee op te houden of anders zal je klacht neerleggen. Een gesprek afluisteren zonder dat je daarbij zelf deelnemende partner was aan dat gesprek is strafbaar. Plus est en vous. 3 5 jaar 7 maand geleden 19 Aug 2010 2101. Idd een gewoon pay en go abbonement in toestel plaatsen met een ander nummer. Feit plannen met kennis dat mevrouw onmogelijk kan laten passeren en haar dan ter plaatse wachten met deurwaarder.
Afluisteren en of tappen politie.nl.
Ga naar content Afluisteren en of tappen. Het Openbaar Ministerie en de inlichtingen en veiligheidsdiensten mogen onder strikte voorwaarden openbare communicatienetwerken en diensten aftappen. Dit gebeurt om criminele of terroristische activiteiten te voorkomen en hiervan verdachte personen op te sporen. Bij het aftappen gaat het om de inhoud van telefoongesprekken sms en mms-berichten en internetverkeer. Hoe verzamelt de politie bewijs via aftappen? Waarom tapt de politie informatie? Wanneer mag de politie telefoons afluisteren of elektronische communicatie aftappen? Mogen afgetapte gegevens worden gebruikt in andere zaken of tegen andere personen? Wat betekent het aftappen voor aanbieders?
afluisteren vertaling Nederlands Frans.
Nederlands Frans vertaling van afluisteren.
Eén Echt niet OK! Afluisteren Eén.
Afluisteren in het Engels vertaald uit het Nederlands.
aanhoren gehoorsafstand gehoorzin hearing hoorbereik hoorzitting horen luisteren ondervraging overhoring verhoor verhoring.

Contacteer ons